ΖΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πλύσιμο κάδων μόνο κατόπιν διαμαρτυριών!!!!

Δέκτης έντονων παραπόνων έγινε το paidis.com από κατοίκους του κέντρου της Λάρισας με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στους κάδους απορριμμάτων, που ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο δείχνουν να έχουν αφεθεί στο έλεος και κυριολεκτικά ζέχνουν από τη βρώμα.

Στις οδούς Νικηταρά, Στρατηγού Φράγκου και Σαλαμίνος, σύμφωνα με καταγγέλλοντες η δυσωδία είναι πλέον ανυπόφορη, την ώρα που τα αυτοκίνητα-πλυντήρια έχουν γίνει… ακριβοθώρητα στην πόλη, ενώ δεν λείπουν και οι ανησυχίες για τους κινδύνους που εγκυμονούν για την υγεία όλων από τα «ζουμιά» των σκουπιδιών που βρίσκονται ουκ ολίγες φορές σε κοινή θέα και… απόλαυση!

Μάλιστα αναγνώστης υποστηρίζει ότι σε τηλεφωνική όχληση προς την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου έλαβε την απάντηση πως λόγω ελλείψεων και τεχνικών προβλημάτων οι κάδοι πλέον θα πλένονται μόνον αν διαμαρτυρηθεί κάποιος υποδεικνύοντας στους αρμόδιους το σημείο όπου έχει εντοπισθεί το πρόβλημα!

Αδυνατώντας να αντιληφθούμε την απάντηση και με δεδομένη την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τους θερινούς μήνες, με τις υψηλές θερμοκρασίες να καθιστούν «απλησίαστους» τους κάδους, καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι να σπεύσουν ανταποδίδοντας με έργο τα τέλη που πληρώνουν οι δημότες.

Αναμένουμε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ