ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ Ζ. ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟ)

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία της επιχείρησης του διοικητικού της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλου στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν στο χώρο και αφού ξυλοκόπησαν άγρια υπάλληλο προξένησαν μεγάλες καταστροφές αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Ζ. Ντελόπουλος μέσω της σελίδας του στο f/b δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους αναστατωμένους χώρους της επιχείρησης, αλλά και από τον τραυματισμένο άνδρα, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ σε αναζήτηση των δραστών βρίσκεται η αστυνομία.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν ο κ. Ντελόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Ληστεία με παρά λίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν με θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές.

Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι!!!!!”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ