ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Από τις πρώτες αποφάσεις που υπέγραψε σήμερα μέρα έναρξης της νέας θητείας του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος είναι αυτές που αφορούν τη διατήρηση των τριών ειδικών του συνεργατών με τους οποίους προεύτηκε και στην προηγούμενη θητεία του.

Πρόκειται για τους κ.κ. Στέλιο Καραφέργια, Δημήτρη Μπετχαβέ και Κωνσταντίνα Ακριβούλη.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις

ο Στέλιος Καραφέργιας θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία

ο Δημήτρης Μπετχαβές θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)

η Κωνσταντίνα Ακριβούλη θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα περιβαλλοντολογικής πολιτικής και πολιτικής προστασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ