ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτων, ο οποίος του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

Η συνάντηση του Μητροπολίτη με τον δήμαρχο Ελασσόνας ήταν μία ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να επισημάνουν το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας του Δήμου με τη Μητρόπολη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Χαρίτων πρόσφερε στον Δήμαρχο ως δώρο ένα πιστό αντίγραφο της ιερής εικόνας της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, η οποία δεσπόζει στον ομώνυμο λόφο της πόλης της Ελασσόνας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας κ. Ελευθέριο Μουλτσιά είχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας  κ. Νίκος  Γάτσας.   Ο Διοικητής  Πυροσβεστικής, αφού ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενημέρωσε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας και τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την ενημέρωση και δήλωσε ότι ο Δήμος Ελασσόνας, ως συντονιστής της πολιτικής προστασίας, θα είναι σε ετοιμότητα να συνδράμει σε κάθε περίσταση τους εμπλεκόμενους φορείς και να ανταποκριθεί στις έκτακτες περιπτώσεις με όλα τα διαθέσιμα μέσα και πόρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ