ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: ΕΔΩ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Στο λόφο του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο της Λάρισας, δεσπόζει επιβλητικά η “Ανδρομέδα”, ο πολυχώρος κοινωνικών εκδηλώσεων, που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα όλων επάνω του, καθώς κατατάσσεται σε μία από τις κορυφαίες επιλογές στο χώρο της δεξίωσης στο νομό.

Η θέα πάνω από τον Θεσσαλικό κάμπο αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του χώρου, στον οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του καφέ, οι κρυφοί φωτισμοί και το ξύλο, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο το ιδανικό σκηνικό για το γάμο των ονείρων σας, τη βάπτιση ή τα γενέθλια του παιδιού σας, το πάρτι των αρραβώνων σας, αλλά και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης επιθυμείτε.

Ο εσωτερικός χώρος της Ανδρομέδας μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα, ενώ ο εξωτερικός χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος με ανοιγοκλειόμενες πέργκολες, προκειμένου να προφυλάσσει από τις απρόσμενες καιρικές συνθήκες, με χωρητικότητα που φτάνει έως και τα 700 άτομα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην  “Ανδρομέδα” μπορεί να διοργανωθεί οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, όπως επίσης παρουσιάσεις, συνέδρια, εκθέσεις ή κοπές πίτας και επαγγελματικά γεύματα, καθώς το συγκεκριμένο μέρος ενδείκνυται για όλους τους παραπάνω σκοπούς.

Η επιλογή του μενού γίνεται κατόπιν ραντεβού, ενώ διατίθεται μεγάλη ποικιλία, ικανή να ικανοποιήσει όλων των ειδών τις ανάγκες και τις προτιμήσεις. Παράλληλα, ο τεχνικός μαγειρικής τέχνης κ. Φειδίας Τζίτζιος βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας για να προτείνει και να ετοιμάσει για εσάς και τους καλεσμένους σας μοναδικές γεύσεις που δεν θα σας απογοητεύσουν.

Η άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και το εξαιρετικό φαγητό σε συνδυασμό με το άνετο πάρκινγκ, έχουν αναδείξει την “Ανδρομέδα” σε ένα μέρος μαγικό, όπου όλες σας οι ευχές μπορούν να πραγματοποιηθούν, προκειμένου να ζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές, που θα θυμόσαστε για μια ζωή!

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ:

Προφήτης Ηλίας

Τύρναβος

Κλήση: 2492 023835

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΦΕΙΔΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΟΣ , Τηλ: 6936793517

Email: andromeda.tirnavos@gmail.com

Facebook: Ανδρομέδα «social events room»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ