ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ–Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Η ιστορία συνέβη πριν πολλά χρόνια .
Ο  Διομήδης Π…………… συνελήφθη σε κεντρικό σημείο της πόλης, από αστυνομικό πεζής περιπολίας του Α.Τ. και οδηγήθηκε στον αξιωματικό υπηρεσίας του Τμήματος με την κατηγορία της ”προσβολής της Δημοσίας αιδούς”.

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ –Κύριε Υπαστυνόμε τον συνέλαβα γιατί κατελήφθη ασέμνως να αφοδεύει γογγύζοντας, σε κοινή θέα και στο πεζοδρόμιο της οδού Κ…… υπό το έκθαμβο και γουρλωμένο βλέμμα των περαστικών , οι οποίοι έλεγαν .” Τι πράματα είναι αυτά Σόδομα και Γόμορα γίναμε”, ”θα μας κάψει ο Θεός” και πολλά άλλα..

ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ.– Γιατί Διομήδη, τι συνέβη ;

ΜΑΚΗΣ. –Κύριε Υπαστυνόμε δεν είμαι τρελός. Με έπιασε ξαφνικά ένα δυνατό κόψιμο και σφάξιμο στην κοιλιά μου και άρχισαν να μου φεύγουν ανεξέλεγκτα τα τσιρλιά από το βρακί μου . Τι να κάνω ο φουκαράς ; Αναγκάστηκα να ξεβρακωθώ και να τα κάνω επειγόντως και …όπου δεί γιατί τα άτιμα έφευγαν κατά ριπάς.. Μόλις άρχισα να σκουπίζομαι με κάτι χαρτομάντιλα που είχα στην τσέπη μου πέρασε το όργανο και με συνέλαβε ”αλά μπρατσέτα”.

ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ– Τι να σε κάνω τώρα ρε Διομήδη …όπου δεί ;….Για την ώρα πήγαινε στην τουαλέτα να πλυθείς και να ξεβρωμίσεις , γιατί ζέχνεις και θα δούμε τι θα γίνει.

Ο Υπαστυνόμος επικοινώνησε με τον Διευθυντή και κατέληξαν στο …συμπέρασμα ότι ” το κόψιμο είναι ταχύτερο  της ταχύτητας του ήχου και του φωτός” και ως ”εκ του μη όντος” , αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον Διομήδη να συνέλθει από την συνεχιζόμενη ….”άρδευση” και να του απευθύνουν συστάσεις για να μην επαναλάβει το ….εγχείρημα και να προστρέξει στην …κακιά στιγμή, σε ”πάν παρακείμενο αποχωρητήριο”…..

Ο Διομήδης αποχώρησε βιαστικά-βιαστικά σαν χ…………..νος από το Αστυν. Τμήμα για να προλάβει τα χειρότερα, γιατί ξέρεις τι είναι να έχεις ..σφάξιμο και κόψιμο και να κινδυνεύεις και από πάνω να κάνεις….εθιμοτυπική επίσκεψη και στον Εισαγγελέα;…

‘Ημαρτον…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ