ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στην κατάθεση πρότασης ψηφίσματος προς το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου για το προσφυγικό προχώρησε η “Δράση Πολιτών”.
Η πρόταση ψηφίσματος που κοινοποίησε στο paidis.com ο επικεφαλής της παράταξης Αστέριος Ροντούλης αναφέρει τα εξής:

“Η Ελλάδα, με ελάχιστη στήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους και υπό την ασφυκτική γεωπολιτική πίεση της Τουρκίας, οδεύει τάχιστα προς ιστορικό εθνικό αδιέξοδο υφιστάμενη μία ιδιότυπη λαθροεισβολή παράνομων μεταναστών.

Ετσι καθώς το μέγεθος και η οξύτητα του προαναφερθέντος προβλήματος δεν επιτρέπουν την παραμικρή αισιοδοξία ή ολιγωρία, καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να αποδείξει εμπράκτως ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα “ξέφραγο αμπέλι” όπως σε μεγάλο βαθμό ήταν κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Υπό το πρίσμα της θεώρησης αυτής το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου, εκφράζει την αλληλεγγύη του στις τοπικές κοινωνίες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, που σηκώνουν τα βάρη της λαθροεισβολής και συγχαίρει το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας που με πενιχρά μέσα προσπαθούν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με αυταπάρνηση να διαχειριστούν και να αναχαιτίσουν ένα πολυεπίπεδο εθνοκτόνο  πρόβλημα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ