ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Β. ΜΟΣΧΟΝΑ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο στη ρεμπέτικη βραδιά του «Καπηλειού»

Το αδιαχώρητο το βράδυ της Τετάρτης στο γνωστό μεζεδοπωλείο «Καπηλειό» (Αθ. Διάκου 4-6, Λάρισα) με τους Λαρισαίους να στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης στηρίζοντας την πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση του Βασίλη Μοσχονά (Μεμίσογλου), καθώς ο ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης και πρώην μέλος των Σπείρα-Σπείρα

του Σταμάτη Κραουνάκη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται από τον περασμένο Αύγουστο σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

Σε μια ανθρώπινη στιγμή η θεατρολόγος Μ. Παπουτσή κάλεσε όλους να στηρίξουν την οικογένεια του τραγουδιστή, ενώ εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά η κόρη του Χριστίνα ευχαρίστησε το κοινό που ανταποκρίθηκε αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία, όπως και την ιδιοκτήτρια του καταστήματος που με χαρά φιλοξένησε την εκδήλωση.

Τη σκυτάλη πήρε η ρεμπετοπαρέα του «Καπηλειού», που με ανανεωμένο ρεπερτόριο απογείωσε τη βραδιά ταξιδεύοντας το κοινό στα μονοπάτια του ρεμπέτικου και παλιού λαϊκού τραγουδιού.

Γεωργία, Δημήτρης, Χρήστος, Γιώργος και Θανάσης σε φιλική συμμετοχή ενθουσίασαν με τις μουσικές επιλογές τους και ευχήθηκαν από καρδιάς τα καλύτερα στον συνάδελφό τους και την οικογένειά του που περνούν δύσκολες ώρες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ