ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ Η ΟΔΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Την κατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Υψηλάντη στον Τύρναβο θίγει με επιστολή του στο paidis.com αναγνώστης της σελίδας ζητώντας να υπάρξει άμεση παρέμβαση για τη διόρθωση του προβλήματος, που κάνει τη συγκεκριμένη οδό να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Στην επιστολή του που συνοδεύεται και από φωτογραφίες οι οποίες αποδεικνύουν το κακό χάλι του δρόμου ο αναγνώστης αναφέρει:
“Λόγω του ότι έχουμε απευθυνθεί σε πολλούς και δεν έχουμε δει κάποια πρόοδο της προκοπής στο θέμα θεώρησα σωστό να το θίξω μέσω της σελίδας σας. Αυτός είναι ένας δρόμος του Τυρνάβου συγκεκριμένα η οδός Υψηλάντου είναι στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγει το ψηφιδωτό που δεν ξέρω κι εγώ από ποια εποχή υπάρχει. Εχουν συμβεί ατυχήματα και σε αυτοκίνητα λόγο της μεγάλης λακκούβας και των μικρότερων και δημιουργείται και αυτό το «έλος» κάθε φορά που βρέχει η ρίχνει κάποιος νερό στη γειτονιά.
Νομίζω δεν χρειάζεται να πω αλλά βρισκόμαστε στο 2019 και υπάρχουν ακόμα τέτοια δρόμοι μέσα στην πόλη μας. Φαίνονται όλα στις φωτογραφίες”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ