ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ

Νέες πρακτικές φαίνεται να εφαρμόζονται από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που σε μια πρωτόγνωρη κίνηση «μπλόκαρε» προγραμματισμένη επίσκεψη της διαπαραταξιακής επιτροπής του δήμου Λαρισαίων στη δομή του Κουτσόχερου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό!!

Δημοτικοί σύμβουλοι παρατάξεων, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σ. Βούλγαρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Δεληγιάννη έχοντας ενημερώσει νωρίτερα για την επίσκεψη συνάντησαν αρνητικό κλίμα φτάνοντας στη δομή για να τους απαγορευτεί τελικά η είσοδος με πρόσχημα πως δεν υπήρξε σχετική άδεια από το αρμόδιο υπουργείο.

Τις εύλογες αντιδράσεις τόσων ανθρώπων που παρέμεναν μέσα στη βροχή στην είσοδο της δομής ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο, το οποίο τους παρέπεμψε σε διαδικτυακές φόρμες προκειμένου να κάνουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας, την ώρα που απαγορευόταν η είσοδος σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους που κάλυπταν το σχετικό ρεπορτάζ!!!

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτω από την πίεση της διαπαραταξιακής αυτή εισήλθε τελικά στη δομή με ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου Σ. Βούλγαρη, ενώ για το πρωτοφανές στα χρονικά περιστατικό αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ