Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Στην αντεπίθεση πέρασαν σήμερα οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας του Τυρνάβου εκπροσωπώντας και όλους τους ποδοσφαιριστές που θίχτηκαν από τις επιθέσεις και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του πρόεδρου της ομάδας. Με ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν ότι θίχτηκαν σαν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, σαν οικογενειάρχες και επαγγελματίες, ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν

με τον πρόεδρο και καλούν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να ξεκαθαρίσουν αν συμμερίζονται τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον τους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι αρχηγοί της ομάδας Στέλιος Πατσιωτός, Γιάννης Μπάκος και Σωτήρης Πατσής αναφέρουν:

“Σαν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως σαν μέλη της κοινωνίας του Τυρνάβου, της οποίας είμαστε όλοι αναπόσπαστα κομμάτια με τη δική μας αξιοπρέπεια και τη δική μας  υπερηφάνεια νιώσαμε ντροπή, αγανάκτηση και απίστευτα προσβεβλημένοι διαβάζοντας τη  δήλωση του προέδρου της ομάδας. Το απαράδεκτο ύφος, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί και οι προσβλητικές αναφορές δεν ταιριάζουν σε άνθρωπο του αθλητισμού και προσβάλλουν ολόκληρο το σωματείο, αλλά και την πόλη του Τυρνάβου έναντι της κοινής γνώμης. Σχετικά με τα αναφερόμενα λίγες κουβέντες από εμάς, σταράτες και καθαρές:

  1. Οι ευθύνες για την φετινή πορεία της ομάδας έχουν ονοματεπώνυμα. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε να γίνουμε το άλλοθι και το εξιλαστήριο θύμα κανενός.
  2. Είναι ντροπή να υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για «στησίματα» και «κλίκες» σε βάρος παικτών που είμαστε ταυτόχρονα εργαζόμενοι οικογενειάρχες και επαγγελματίες. Αναμένουμε τα στοιχεία που στηρίζουν τις κατηγορίες. Αν δεν εμφανιστούν μιλάμε για κοινές συκοφαντίες.
  3. Την περασμένη Τρίτη, όταν οι παραπάνω κατηγορίες εκτοξεύτηκαν από τον πρόεδρο στα αποδυτήρια ενώπιον όλης της ομάδας, εμείς μαζί με άλλους συμπαίκτες μας, αισθανόμενοι ότι μας πνίγει το άδικο και ότι δεν αξίζουμε τέτοιας μεταχείρισης, αποχωρήσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού πρώτα ο αρχηγός της ομάδας κάλεσε τον πρόεδρο να ξανασκεφτεί καλά όσα λέει και να αναθεωρήσει τη στάση του. Αν η ευθιξία και η αξιοπρέπεια, μας μετατρέπουν σε «αντάρτες» και «πραξικοπηματίες», ας το κρίνει ο κάθε αναγνώστης.
  4. Όσον αφορά τα περί «νταβατζήδων» εμείς δηλώνουμε πλήρη άγνοια, μάλλον όσοι τους επικαλούνται θα έπρεπε να ψάξουν καλύτερα στο δικό τους περιβάλλον.
  5. Την αιτία της φετινής πορείας της ομάδας θα έπρεπε να την αναζητήσει κανείς στις συνεχείς, εξώφθαλμες και ανοίκειες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται από την αρχή της χρονιάς στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε παίκτες και προπονητές.
  6. Εξυπακούεται ότι μετά τα όσα έχουν γίνει, και τις προσβολές που έχουμε δεχτεί και μάλιστα δημόσια, δεν υπάρχει περιθώριο συνύπαρξής μας στην ομάδα με τον συγκεκριμένο πρόεδρο. Θέλουμε να μάθουμε κατά πόσον οι απόψεις του απηχούν και την άποψη των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ