“ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ” ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε μάστιγα για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία τείνει να εξελιχθεί η κάκιστη συνήθεια κάποιων αδιόρθωτων που δεν σέβονται κανέναν και τίποτα δημιουργώντας συνεχώς νέες χωματερές στα όρια του δήμου Τυρνάβου, θεωρώντας ότι δεν θα δώσουν λόγο σε κανέναν και ότι μπορούν με το έτσι θέλω να ρυπαίνουν.

Οπως τονίστηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παράνομες χωματερές που πέραν των προβλημάτων στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, απειλούν και το δήμο με βαριά πρόστιμα έχουν δημιουργηθεί στο βόρειο τμήμα του Αμπελώνα σε χώροι που έχει καθαριστεί δεκάδες φορές από το δήμο, στο δρόμο Αμπελώνας – Τύρναβος στο κομμάτι που οδηγεί προς τα σφαγεία, 4 χωματερές έχουν δημιουργηθεί στα Δελέρια μία στο δρόμο από Δελέρια προς Αργυροπούλι και μία στο δρόμο Τύρναβος – Αργυροπούλι.

Δυστυχώς η δράση αυτών των ασυνείδητων έχει μετατρέψει πολλές περιοχές σε απέραντο σκουπιδότοπο, ενώ όπως ανέφερε στη συνεδρίαση του δ.σ. ο αντιδήμαρχος Χρ. Μάμμος, ο δήμος θα επιχειρήσει άμεσα να καθαρίσει τους χώρους και παράλληλα θα ξεκινήσει εκστρατεία ευαισθητοποίησης των δημοτών, ώστε να μην μετατρέπουν εκτάσεις σε χωματερές. Αλλωστε όπως τόνισε όλοι οι δημότες μπορούν να ενημερώνουν το δήμο ώστε να κάνει αποκομιδή όλων των απορριμμάτων πέραν των οικιακών που εναποτίθενται στους κάδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ