ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Μύλο του Παππά, όπου και σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσιάστηκε το ημερολόγιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας για το 2020 όπως και η έκθεση με τις φωτογραφίες που περιέχονται σ’αυτό.

Το ημερολόγιο βασίζεται σε φωτογραφικό υλικό του Φώτη Νατσιούλη, ενώ σε σύντομη ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Καραβάνα ανέφερε πως το μήνυμα της εκδήλωσης υπήρξε απλό και ξεκάθαρο: «Τα σήμερα όλων μας δεν είναι άλλο παρά κάθε χτες που άνθισε, κάρπισε, έπεσε στη γη και ξαναγεννήθηκε περικλείοντας μέσα του όλους τους ήλιους, τις καταιγίδες και τους αέρηδες που ζήσαμε!».

Παρουσιάζοντας το ημερολόγιο η πρόεδρος του συλλόγου τόνισε πως βασική ιδέα του ημερολογίου για τη νέα χρονιά είναι 12 φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη από τη Λάρισα του χθες και 12 αντίστοιχες φωτογραφίες από τους ίδιους χώρους στη Λάρισα του σήμερα, στις οποίες φωτογραφίζονται καρκινοπαθείς που επέζησαν από τη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Κλείνοντας η κ. Καραβάνα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Salvador Σωτήρη Γεροκώστα για την επιμέλεια του artwork του ημερολογίου για 6η συνεχή χρονιά, τη Γεωργία Γούσιου για τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για τη συνεργασία και την ευγενική παραχώρηση του χώρου, αλλά και να συγχαρεί όσους φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ