ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΜΟΙΡΑΣΕ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ

Μία αξιόλογη δράση θέλοντας να ευχαριστήσει τους καταναλωτές του Τυρνάβου για τη στήριξη που παρέχουν στην τοπική αγορά υλοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, στήνοντας 2 στάντ στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής και στην πλατεία Αγοράς, από τα οποία μοίραζε μελομακάρονα και κρασί στους περαστικούς, στέλνοντας παράλληλα ευχές για τις γιορτές.

Παρόντες στην υλοποίηση της δράσης ο πρόεδρος του συλλόγου Κ. Πετμεζάς και μέλη της διοίκησης αλλά και επαγγελματίες της πόλης, που απέσπασαν πολλά μπράβο από τους καταναλωτές. Μεταξύ άλλων κοντά στον εμπορικό σύλλογο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Χρ. Κατσαρός, ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Ζώης και το μέλος του συμβουλίου της Δ.Κ. Τυρνάβου Β. Μάικος.

Η δράση που έχει ως σύνθημα “αγαπώ την πόλη μου – στηρίζω την τοπική αγορά” και απέσπασε μόνο θετικά σχόλια από όλους, θα επαναληφθεί το απόγευμα της Παρασκευής με περισσότερες εκπλήξεις αλλά και ζωντανή μουσική για να δώσει έναν πιο έντονα εορταστικό τόνο στην αγορά.

Τα κρασιά ήταν προσφορά του Οινοποιείου Τυρνάβου και των οινοποιών Δ. Μίγα, Χρ. Ζαφειράκη, Αλ. Παπρά και της κάβας Καλλιώνης, τα ποτήρια και οι χαρτοπετσέτες του Γεωργίου Μπελτέ και τα μελομακάρονα του Δημητρίου Μουστάκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ