ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ – ΣΥΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

Για την πλήρη λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας σε δύο χρόνια, για την καταβολή προσπάθειας για την μερική εκτροπή του Αχελώου και για την λειτουργία του φράγματος Συκιάς δεσμεύτηκε από τα Τρίκαλα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, μιλώντας σε κομματική συνάντηση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Τρικάλων ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να συνεχίσουν να τον εμπιστεύονται διότι, όπως είπε «πήρα το κόμμα από το 28% και το έφτασα στο 40% και καταφέραμε να μην μπει στη Βουλή το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Στο πλαίσιο της ίδιας συνάντησης σε ξενοδοχείο των Τρικάλων ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση εργάζονται σκληρά για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της παράταξης, ενώ έκανε αναφορά σε έργα που αφορούν στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα, για το νότιο τμήμα του Ε-65 ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι θα παραδοθεί εντός του 2021 και μάλιστα νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο, δηλαδή τον Δεκέμβριο. Επίσης δεσμεύτηκε ότι, το 2022 θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία του φράγμα της Μεσοχώρας, ότι θα ολοκληρωθεί το φράγμα της Συκιάς και ότι θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε να προχωρήσει η μερική εκτροπή του Αχελώου με σεβασμό στο περιβάλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ