ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρουσία αρκετών εμπόρων και επαγγελματιών του Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο καφε CUCCI η άκρως πετυχημένη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των καλύτερων χριστουγεννιάτικων βιτρινών στην αγορά της πόλης.

Στη σημερινή εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Κ. Πετμεζάς που ζήτησε από τα μέλη να βρίσκονται κοντά στο σύλλογο επισημαίνοντας ότι η διοίκηση προσπαθεί για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς μέσω δράσεων που θα προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό, ενώ τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες για να εξευρεθούν προγράμματα που θα αναβαθμίσουν την αγορά.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Γ. Γκάτσος, επί σειρά ετών επαγγελματίας στον Τύρναβο, που υποστήριξε ότι ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες και εμπόρους της περιοχής.

Στη σημερινή εκδήλωση η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε τους τοπικούς επαγγελματίες Λίτσα Δατσογιάννη, Αγαθή Αγριμάνη και Γιώργο Ζιάκα, για τις βιτρίνες των καταστημάτων τους την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική που φούντωσε το κέφι των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ