ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

24χρονος επικίνδυνος κακοποιός με σωρεία παραβάσεων στο ενεργητικό του ήταν ο οδηγός του λευκού κλεμμένου αυτοκινήτου που συνελήφθη χθες αργά το μεσημέρι ύστερα από καταδίωξη από αστυνομικούς στη Λάρισα.

Ο 24χρονος που έχει πολυετείς καταδίκες για κλοπές καθώς και εντάλματα και αναζητείται σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Τύρναβο, αφού προηγουμένως είχε διαπράξει κλοπή σε σπίτι επί της οδού Στρ. Λιμπρίτη, αλλά διέφυγε της σύλληψης αφού προηγουμένως επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό που τον καταδίωκε.

Τελικά χθες το πρωί ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου εντοπίστηκε μαζί με τον 60χρονο πατριό του ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την κλοπή αλλά και την προσπάθεια εμβολισμού του περιπολικού, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο 24χρονος όμως ξέφυγε από το σημείο πεζός και στη συνέχεια αφού έκλεψε αυτοκίνητο στον Τύρναβο έφτασε στη Λάρισα, όπου εγκατέλειψε το κλεμμένο στον Τύρναβο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει με το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Λάρισας που είχαν ήδη ενημερωθεί για τον 24χρονο από τους συναδέλφους τους του Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κλεμμένο ΙΧ της Λάρισας επέβαιναν ακόμη η σύζυγός του, το παιδί τους και μία ακόμη γυναίκα, ενώ ο 24χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μητέρα με τα τρία παιδιά της που επέστρεφαν από το σχολείο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούν αποφάσεις δικαστηρίων και εντάλματα, ενώ προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας σε συνεργασία με το Α.Τ. Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ