ΕΚΤΟΣ ΜΑ(Χ)ΗΣ PLAY OFF Η ΑΕΛ

Μια στροφή πριν την έναρξη του ειδικού πρωταθλήματος η ΑΕΛ δοκιμάστηκε στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο θέλοντας να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες συμμετοχής στα play off, ωστόσο δεν τα κατάφερε μένοντας στο «στείρο» 0-0 και παίζοντας μάλιστα από το 50’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μάρκοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL 1 οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου εμφανίστηκαν ορεξάτοι στο γήπεδο και μόλις στο 6ο λεπτό ο δραστήριος Τόρζε εκτέλεσε φάουλ για την ΑΕΛ, με τον Ηλιάδη να παίρνει την κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ, ενώ στο 11’ και σε εξαιρετική αντεπίθεση για την ΑΕΛ, ο Τόρζε βρήκε τον χώρο, ωστόσο το τελείωμά του ήταν κακό, με τους «βυσσινί» να χάνουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη το ματς «στράβωσε» για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 50’ ο διαιτητής εξέτασε στο VAR το δυνατό τάκλιν του Μάρκοβιτς στον Κάσες στη μεσαία γραμμή, στέλνοντας τον παίκτη της ΑΕΛ στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 52’ ο Βόλος απείλησε όταν ο Ζοάο έκανε κοντρόλ στην περιοχή και σούταρε, με τον Κρίστινσον να μαζεύει τη μπάλα.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα ο Βόλος πίεσε για το γκολ, με την ΑΕΛ να αμύνεται «ψάχνοντας» την αντεπίθεση και στο 61’ ο Τόρζε εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τσίκα, έπιασε το σουτ, με τον Γκαραβέλη όμως να αντιδρά σωστά αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Στο 71’ ο Μ. Γρηγορίου επιχείρησε να «ανακατέψει την τράπουλα» περνώντας τον Ασούμπρε στη θέση του Νούνιτς, για να δει τον παίκτη του να αποχωρεί τραυματίας λίγα λεπτά αργότερα (76’) μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Ντεντάκη, ο οποίος «κιτρινίστηκε» για την παράβαση.

Στο 78’ το σουτ του Γέντρισεκ δεν ανησύχησε τον Κρίστινσον, ενώ στο 85’ ο Βόλος κατέγραψε σημαντική ευκαιρία όταν και πάλι ο Γέντρισεκ βρέθηκε στη φάση, γύρισε στον Τσίκα, αλλά εκείνος αστόχησε από κοντά στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον.

Στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων τίποτα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν δίχτυα και την ΑΕΛ να αποχαιρετά την εξάδα παραμένοντας χωρίς νίκη με τη νέα χρονιά, ενώ ο μεγαλομέτοχος με δύο προσωπικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα τα έβαζε με τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου.

ΝΠΣ Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Φερράρι, Τσοκάνης (72′ Γέντρισεκ), Κάσες, Μουνίθ, Ζοάο, Γκουαροτσένκα.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μούζεκ, Ηλιάδης, Τόρζε, Μάρκοβιτς, Σετσέροβιτς, Βινίσιους (53′ Μόρας), Ουάρντα, Νούνιτς (72′ Ασούμπρε (76′ λ.τ. Μπούστος).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: magnesiasports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ