ΣΟΟΥ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΛ που κατάφερε να γευτεί την επιτυχία στην τελευταία και καθοριστική 26η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που της έδωσε και πλεονέκτημα έδρας ενόψει play out, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης στο FC ARENA με σκορ 3-0, με σόου του Μιλοσάβλιεβιτς που σκόραρε και τα τρία τέρματα των γηπεδούχων!

Καλύτεροι οι «βυσσινί» είχαν από νωρίς την κατοχή προσπαθώντας να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 18’ προηγήθηκαν, όταν τη σέντρα από δεξιά υποδέχθηκε ο Μιλοσάβλιεβιτς, που πετάχτηκε και έγραψε το 1-0 εκμεταλλευόμενος και την άστοχη έξοδο του κίπερ του Αστέρα, με το τέρμα να κατακυρώνεται μετά και τον έλεγχο του VAR.

Η υπεροχή της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος ήταν καθολική και στο 36’ ο Ουάρντα έβγαλε την ασίστ με τον Μιλοσάβλιεβιτς να μην αστοχεί, γράφοντας με πλασέ το 2-0 και πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα, ενώ στο 44’ ο Ουάρντα δημιούργησε και πάλι, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να πανηγυρίζει χατ τρικ γράφοντας το 3-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου έδειξαν αποφασισμένοι να διαχειριστούν το προβάδισμα, με τους Αρκάδες να επιχειρούν να ξαναμπούν στο παιχνίδι δίχως όμως να έχουν ουσία στην τελική προσπάθεια, ενώ στο 72’ ο Ουάρντα βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον τερματοφύλακα των Αρκάδων, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μετουσιώνοντας σε γκολ την προσπάθεια και στο 81’ σουτ-κεραυνός του Μόρα τράνταξε το δοκάρι του Αστέρα!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με την ΑΕΛ να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της για τη νέα χρονιά ξεκινώντας τα play out με πλεονέκτημα έδρας, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας μερίδας φιλάθλων, που με φωνές και συνθήματα εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη διοίκηση Κούγια επιλέγοντας να μείνουν εκτός γηπέδου.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ, Μπέρτος, Αλί Γκαζάλ, Σετσέροβιτς, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπούστος), Τόρζε (77′ Βινίσιους), Νούνιτς (68′ λ.τ. Παπάζογλου).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Μιχαήλ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Άνχελ (83′ Τασουλής), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντεζ Μπ., Φερνάντεζ Μ. (58′ Σίτο), Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46′ Λουίς Φερνάντεζ).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ