ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: κ. ΚΟΚΟΥΡΑ ‘Η ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ή ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Επιστολή του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών στο paidis.com με παραινέσεις προς τον δήμαρχο Τυρνάβου

κ. Παιδή
Μετά τα δημοσιεύματα της σελίδας paidis.com και τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές καταγγελίες των ιδίων των εργαζομένων (Καθαρίστριες Σχολείων και Σχολικοί Τροχονόμοι ) που δέχτηκε η “Δράση Πολιτών”, είμαστε υποχρεωμένοι, λόγω της θέσης που υπηρετούμε

στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, να στείλουμε στον κ. Κόκουρα την ακόλουθη παραίνεση:

” Επιτέλους, κύριε Κόκουρα, δείξτε τουλάχιστον την ικανότητα υλοποίησης των στοιχειωδών αυτονοήτων. Ένα από αυτά είναι και η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του Δήμου. Όπως εσείς και η ομάδα σας λαμβάνετε ανελλιπώς και στην ώρα του το “μηνιάτικο”, το ίδιο πρέπει να γίνεται και για τους εργαζομένους του Δήμου άνευ χρονοτριβών και καθυστερήσεων.

Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν , έχετε δύο επιλογές. Ή πληρώνετε τους δικαιούχους υπαλλήλους ή διώχνετε με κλωτσιές τον ακατάλληλο υπεύθυνο αντιδήμαρχο που έχει εκθέσει τον Δήμο Τυρνάβου (αν βέβαια έχετε το πολιτικό σθένος για κάτι τέτοιο).

Άλλωστε , η χρονική συγκυρία είναι δύσκολη και δεν επιτρέπει ανούσιους πολιτικαντισμούς. Σοβαρευτείτε, συμπεριφερθείτε υπεύθυνα και , προπάντων, πράξτε τα αυτονόητα.Ο Δήμος δεν είναι “παιδική χαρά”, για να “ξεδίνουν” κάποιοι εις βάρος των εργαζομένων που ζουν οικογένειες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ