ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έκδηλη ανησυχία στην πόλη μετά τα χθεσινά επιβεβαιωμένα κρούσματα σε κατάστημα ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών

Ένα ακόμη κρούσμα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε σήμερα στη Λάρισα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην πόλη στα 9. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα μέσης ηλικίας.

Την ίδια ώρα έκδηλη ανησυχία καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο στη Λάρισα, καθώς η είδηση για επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού σε εργαζόμενους εταιρείας κούριερ της πόλης προκάλεσε έντονη ανησυχία στους πολίτες, που «ψάχνονται» όχι μόνο για τις τελευταίες συναλλαγές τους αλλά και για την επωνυμία της.

Το paidis.com με γνώμονα τη νηφάλια και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών του επικοινώνησε με έγκυρη ιατρική πηγή η οποία υπογράμμισε πως «όλοι θα πρέπει να συμπεριφερθούμε σαν να είμαστε θετικοί στον ιό», τονίζοντας το «μένουμε σπίτι» και επικοινωνούμε με τον γιατρό μας σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έλειψαν περιπτώσεις Λαρισαίων που εναγωνίως πιέζουν προκειμένου να δημοσιοποιηθεί το όνομα της εταιρείας στην οποία επιβεβαιώθηκαν κρούσματα, ωστόσο η σελίδα ξεκαθαρίζει πως στόχος παραμένει η ενημέρωση και όχι η στοχοποίηση επιχειρήσεων και ανθρώπων.

Σημειώνεται πως ήδη ξεκίνησε η ιχνηλάτηση του περιβάλλοντος των δύο εργαζομένων της εταιρείας προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά του ιού, ωστόσο αρμόδιες να δώσουν περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα είναι μόνον οι αρχές και αυστηρά σε περίπτωση πως αυτό κρίνεται απαραίτητο για την προστασία του συνόλου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ