Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ «ΛΥΚΟΣ», Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Στη δημοσιότητα δόθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ενεργοποιεί μία σειρά μέτρων για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπου και καθορίζονται επακριβώς τα μέτρα που εξήγγειλε πρόσφατα η κυβέρνηση.

Σειρά ρυθμίσεων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και τη λειτουργία της αγοράς, το ωράριο των καταστημάτων, τις περιπτώσεις αισχροκέρδειας, την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών, την ενίσχυση του ΕΣΥ και τη στήριξη των άπορων και ανασφάλιστων νεφροπαθών και πολλά ακόμη βρίσκει κανείς στα συνολικά 72 άρθρα που δημοσιεύτηκαν, ωστόσο αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκαλεί μέτρο που αφορά στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με την ΠΝΠ λοιπόν «η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. μπορεί, με απόφαση του Δ.Σ., να συνάπτει συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή συμβάσεις μίσθωσης έργου και να αναθέτει την εκτέλεση έργων, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Τ. A.E. μπορεί να απασχοληθούν υπερωριακώς, πέραν των ανωτάτων ορίων που ορίζουν οι κείμενες διατάξεις».

«Τελικά ο κομματικός “λύκος” στην αναμπουμπούλα του ιού χαίρεται»…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ