ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ: ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού στις ΗΠΑ φαίνεται έκδηλα σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο New York Post, χθες 25-03-2020, στην οποία νοσηλευτές στο περίφημο  νοσοκομείο Mount Sinai West της Νέας Υόρκης, ποζάρουν ντυμένοι με σακούλες σκουπιδιών!

Στο post οι νοσηλευτές καταγγέλλουν ότι η έλλειψη μέσων και θεραπειών για τον ιό ευθύνεται για το θάνατο του μάνατζερ ο οποίος εισήχθη στις 17 Μαρτίου στο νοσοκομείο και πέθανε τον Τρίτη, και ότι οι νοσηλευτές δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προφυλαχθούν από τον ιό.

Δεν υπάρχουν άλλες ποδιές σε όλο το νοσοκομείο, δεν υπάρχουν πλέον μάσκες, και αυτό που τους παρέχεται δεν αρκεί για να καλύψει μια τέτοια κρίση, ενώ υπάρχει και έκκληση στον κόσμο να προσφέρει εξοπλισμό.

Επίσης, τα νοσοκομεία στην Αμερική προειδοποιούν ότι υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη χρημάτων που χωρίς κάποια οικονομική βοήθεια, δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις μισθοδοσίες τους σε λίγες εβδομάδες και μερικά θα αναγκαστούν να κλείσουν ακριβώς την περίοδο που η επιδημία θα βρίσκεται σε έξαρση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ