ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ;

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης

Καθημερινά  πληροφορούμαστε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ότι δεκάδες Δήμοι σε όλη τη χώρα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε ευρείες δράσεις απολύμανσης.

Απολυμαίνουν χωριά , δημοτικά καταστήματα, δρόμους, πλατείες , πάρκα , παιδικές χαρές,  σχολικές μονάδες , αστυνομικά τμήματα , φαρμακεία , ακόμα και κάδους απορριμμάτων , σε μια αξιέπαινη προσπάθεια διασφάλισης της υγείας των δημοτών τους , χωρίς να υπολογίζουν το όποιο οικονομικό κόστος , προτάσσοντας το ύψιστο αγαθό της υγείας και της ζωής.

Ξαφνικά, όμως , πληροφορηθήκαμε από την ιστοσελίδα σας ότι ο καθηγητής- σύμβουλος του κ. Κόκουρα υποστηρίζει πως οι απολυμάνσεις δεν είναι απαραίτητες , παρά μόνο εκεί όπου εμφανίζεται κρούσμα κορωνοϊού.

Επειδή, λοιπόν , πιστεύουμε στην εγκυρότητα των ειδήσεων που γράφετε , ρωτάμε τον κ. Κόκουρα αν πράγματι ο κ. καθηγητής τού δίνει τέτοιες συμβουλές ή αν ο ίδιος διαστρέφει τις συμβουλές του κ. καθηγητή , για να δικαιολογήσει τεχνηέντως τη δική του εξοργιστική αδράνεια στο θέμα των αναγκαίων απολυμάνσεων.

Πάντως, καλά θα κάνει ο κ. Κόκουρας να πάψει να το παίζει ως “Μητσοτάκης που βρήκε τον Τσιόδρα του”, γιατί προκαλεί το γέλιο όλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ