ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στην ανεύθυνη συμπεριφορά σημαντικής μερίδας κατοίκων που διαμένουν στη περιοχή της Νέας Σμύρνης και επιμένουν να μην τηρούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και αποφυγής συνωστισμού ο δήμος Λαρισαίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης ήρθε ήδη σε επαφή με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας ζητώντας παρέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή η «έκρηξη» του πληθυσμού που καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή «Νταμάρια», που λόγω της επιστροφής πολλών πλανόδιων στα σπίτια τους εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην πανδημία αγγίζει πλέον τους 3.500 κατοίκους, κινητοποίησε τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής, διαπιστώνοντας ωστόσο πως με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει και τα μόλις δύο οχήματα της δημοτικής αστυνομίας σαφώς και δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη στην περιοχή.

Το σοβαρότατο ζήτημα που προέκυψε μετά και τα πρώτα θετικά κρούσματα που διαπιστώθηκαν από την ιχνηλάτηση του 32χρονου που νόσησε σήμαναν συναγερμό και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ πληροφορίες θέλουν να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με τις αποφάσεις να αναμένονται άμεσα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ