ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ-ΤΣΙΟΔΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκδηλη η ανησυχία για την κατάσταση στον οικισμό της Νέας Σμύρνης

Λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι ξεκίνησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου η διευρυμένη σύσκεψη παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος συνοδεύεται από τον λοιμωξιολόγο Σωτ. Τσιόδρα και τον υφ. Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο.

Το κλιμάκιο έφτασε στην 1η Στρατιά με ελικόπτερο super puma, ενώ στο πλαίσιο της σύσκεψης θα εξετασθούν όλες εξελίξεις μετά και την εφαρμογή της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη, καθώς και μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.

Στο κλιμάκιο συμμετέχουν ακόμη ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γ.γ. Κοινωνικής αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης και ο διευθυντής Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της ΓΓΠΠ Φοίβος Θεοδώρου, τους οποίους συνοδεύει ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Βασίλης Πάντζος.

Στην “κλειστή” σύσκεψη συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας και ο Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ