ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στη γνωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων και συγκέντρωσης υπογραφών έχει αναρτηθεί τις τελευταίες ημέρες ένα ψήφισμα από ομάδα που αποκαλείται “κάτοικοι Τυρνάβου – Αμπελώνα” το οποίο καλεί τους ενδιαφερόμενους κατοίκους της περιοχής να ζητήσουν μέσω της ψήφου τους στην πλατφόρμα, την ανάκληση της απόφασης για εκχώρηση τμήματος της καθαριότητας του δήμου σε ιδιώτη.

Στο ψήφισμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα secure.avaaz.org αναφέρονται τα παρακάτω:

“Η δημοτική αρχή Τυρνάβου,  την Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, πήρε απόφαση να εκχωρήσει  σε ιδιώτη έργο 55.055,39 ευρώ για την αποκομιδή των αστικών απορριμάτων και το πλύσιμο των κάδων της δημοτικής ενότητας Αμπελώνα καθώς και την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών ολόκληρου του δήμου Τυρνάβου με απευθείας ανάθεση και για 2 μήνες. Ενώ θα μπορούσε να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας  με νέες προσλήψεις  και να μπορέσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον εξοπλισμό που ήδη διαθέτει ο δήμος. 
Ο δήμαρχος επιλέγει να χρεώσει τον Δήμο με το ποσό των 110.110,78 ευρώ για 4 μήνες συνάπτοντας σύμβαση με ιδιωτική επιχείρηση της Θεσσαλονίκης ενώ θα μπορούσε, όπως έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, να προσλάβει συνδημότες μας για την ίδια ακριβώς υπηρεσία”.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ