ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Πολλαπλές είναι οι αντιδράσεις κατοίκων των παραλίων του δήμου Αγιάς οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες αντίκρισαν νεκρά τουλάχιστον 6 αδέσποτα τα οποία όπως καταγγέλλουν παραμένουν στα σημεία που έχασαν τη ζωή τους αφού κανείς δεν φρόντισε να τα περισυλλέξει και να τα θάψει όπως προβλέπεται.

Οπως καταγγέλλουν τα σκυλιά βρίσκονται σε κοινή θέα και σε τυμπανιαία κατάσταση αφού κάποια από αυτά είναι νεκρά από την Πέμπτη και κάποια άλλα από το Σάββατο.

“Χθες ακόμη βρισκόταν σε τυμπανιαία κατάσταση και γεμάτο μύγες το άψυχο σώμα σκύλου, πάνω στο πεζοδρόμιο, στο κέντρο του Αγιόκαμπου», ενημέρωσε τη σελίδα κάτοικος της περιοχής, τονίζοντας πως άμεσα οι αρμόδιοι θα πρέπει να προχωρήσουν στην περισυλλογή και την υγειονομική ταφή των ζώων.

Θυμίζουμε πως στον Αγιόκαμπο εντοπίστηκαν νεκρά από φόλες τουλάχιστον 6 αδέσποτα σκυλιά, τα οποία φρόντιζαν φιλόζωοι και ήταν στειρωμένα, εμβολιασμένα, τσιπαρισμένα και με βιβλιάρια υγείας, ενώ εκφράζονται φόβοι και για άλλα σκυλιά, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί τις τελευταίες μέρες από τις περιοχές όπου κινούνταν.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ