ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πραγματοποιήσαν το πρωί της Δευτέρας μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας.

«Απαιτούμε  την άμεση απόσυρση του εν λόγω αντιεκπαιδευτικού σχεδίου νόμου και την έναρξη  ουσιαστικού διαλόγου για όλα τα θέματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», τόνισαν οι ελάχιστοι συγκεντρωμένοι, υπογραμμίζοντας πως «το νομοσχέδιο δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα της εκπαίδευσης και δε λαμβάνει υπόψη καμία από τις διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος».

«Πρόκειται για εχθρική ενέργεια ενάντια στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, που έχουν κρατήσει όρθιο το δημόσιο σχολείο κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες τα τελευταία χρόνια και που δίνουν εδώ και μέρες τη μάχη για τη στήριξη των μαθητών, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες αναστολής λειτουργίας των σχολείων, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη από την πλευρά της πολιτείας», τονίζεται μεταξύ άλλων και σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δ. Παπαποστόλου υπογράμμισε πως «η πολιτική ηγεσία με το ν/σ προχωρά σε κατακερματισμό της γνώσης».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ