ΤΑ ΌΡΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Καθορίστηκαν από το δήμο Τυρνάβου τα όρια βάσει των οποίων θα γίνει η κατανομή των μαθητών στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Αμπελώνα με αφορμή την έναρξη των εγγραφών στις παραπάνω σχολικές μονάδες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις οδούς που περιλαμβάνονται στα όρια του κάθε τομέα:

ΟΡΙΑ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 1ου ΚΑΙ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Δυτικά  καθορίζεται σαν όριο ο κεντρικός αύλακας που ξεκινά από βορρά και διασχίζει ως το Νότο όλο τον οικισμό της περιοχής. Βόρεια εκτείνεται μέχρι την περιφερειακή οδό. Ανατολικά, τα όρια είναι: Δυτική πλευρά από την οδό Βρυοτόπου, οικοδομικό τετράγωνο 137, 125,112,100, βγαίνουμε στην Κρυστάλη, Μιαούλη, οικοδομικό τετράγωνο 209, 208, Εθνάρχου Μακαρίου, Ανδρούτσου, Πηνειού, Μιαούλη, Ορφέως, Φαλάνης, Περραιβού και στρίβουμε Παπαδιαμάντη, οικοδομικό τετράγωνο 275, 276, 277, 278 έως τον μεγάλο αύλακα.

ΟΡΙΑ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 2ου  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Ανατολική πλευρά των ορίων του Πρώτου Δημοτικού. Όπου δεν υπάρχει ονοματολογία οδών, είναι χαραγμένα τα όρια στον χάρτη που δόθηκε στα σχολεία με κόκκινη γραμμή. Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος  θα έχει στο άμεσο μέλλον τοποθετήσει τις πινακίδες για την ονοματολογία των οδών οπότε θα γίνουν συγκεκριμένα τα όρια των δυο σχολείων.

ΟΡΙΑ 3ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ 3ου  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Καθορίζεται σαν όριο ο κεντρικός αύλακας που ξεκινά από βορρά και διασχίζει ως το Νότο όλο τον οικισμό της περιοχής. Η πλευρά δυτικά του ποταμού θα ανήκει στο Τρίτο Δημοτικό Σχολείο και στο τρίτο Νηπιαγωγείο και θα  επεκτείνονται τα όρια του ως τα τελευταία σπίτια Δυτικά προς τον Τύρναβο. ΟΔΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ –ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ-ΚΥΠΡΟΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ