Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ Κ. ΠΑΤΣΗ

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο Αθ. Φούντας και τη συνοδεύει με αποδεικτικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Με μεγάλη έκπληξη  διάβασα στον τύπο ανακοίνωση της κ. Πατσή , εκλεγμένης στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ , ανέφερε  ότι κάποιοι ξέχασαν να την ενημερώσουν , προφανώς εσκεμμένα, για τον χρόνο της συνεδρίασης του Δ.Σ.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά δεν πήρε καν σχετική πρόσκληση.

Ως προεδρεύων στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ , για την αποκατάσταση της αλήθειας , την ενημέρωση των συναδέλφων και για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης , που τεχνηέντως γίνεται προσπάθεια όπως θα αντιληφθείτε να προκληθεί , έχω την υποχρέωση να σας ενημερώσω για τα εξής.

Από την 1η Μαΐου 2020 , εξαιτίας  της διακοπής λόγω της πανδημίας των συνεδριάσεων του Δ.Σ για διάστημα περίπου δύο μηνών και για να μην ξεχαστεί κανείς , έστειλα ειδοποίηση μέσω email σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου , φυσικά και στην κ. Πατσή, ότι  οι συνεδριάσεις των  τακτικών Δ.Σ  ξεκινούν την Τετάρτη 6-5-2020 στις 15:30. Επαναλαμβάνω την λέξη ‘ τακτικών΄ που όλοι γνωρίζουν τί σημαίνει.  Τους υπενθύμιζα δηλαδή αυτό που όλοι ήξεραν  προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης.

Στο συγκεκριμένο Δ.Σ η εν λόγω συναδέλφισσα  προσήλθε κανονικά.  Στο επόμενο  την Τετάρτη 13-5-2020  ο συνάδελφος  Τσακνάκης ζήτησε μικρή μεταφορά της ώρας έναρξης  για τις 16:30, αίτημα για το οποίο μας ενημέρωσε όλους  μέσω email , φυσικά και την κ. Πατσή. Εάν δεν είχε δει το μήνυμα που είχε αποστείλει ο σ. Τσακνάκης και στην ίδια, θα έπρεπε σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε μέχρι τότε  από εμένα,  να βρίσκεται στο Δ.Σ  την τακτική  μέρα και ώρα (  Τετάρτη 15:30).   Ούτε τότε εμφανίστηκε . Υπάρχει μάλιστα συνάδελφος που ήταν στην ΕΛΜΕ  στις  15:30  και περίμενε μέχρι να προσέλθουν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για να ξεκινήσει η γνωστή σε όλους  συνεδρίαση.

Προσκλήσεις ιδιαίτερες δεν στέλνει κανείς σε κανέναν. Εκτός  κι αν η συναδέλφισσα πιστεύει ότι είναι εξαιρετική περίπτωση. Είναι απόλυτη υποχρέωση όλων των μελών του Δ.Σ της ΕΛΜΕ να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις και να καταθέτουν τις απόψεις τους, είτε γνωρίζουν από πριν τα θέματα είτε όχι .

Ξεκάθαρος συνδικαλιστικός λόγος λοιπόν, χωρίς υστεροβουλία και πλήρης καταγραφή των θέσεων .

Τα προαναφερόμενα ηλεκτρονικά μηνύματα  μεταξύ των μελών του Δ.Σ , που λύνουν  κάθε απορία για τον πραγματικό στόχο της ανακοίνωσης της  κ. Πατσή , θα δοθούν στον τύπο, θα κατατεθούν στα πρακτικά της ΕΛΜΕ και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την αναζήτηση της αλήθειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ