ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακοίνωση της παράταξης Συν Πολιτεία

Αρχές Μαρτίου ξεκίνησαν τα έργα για το φυσικό αέριο στον Αμπελώνα !!!
Η προσπάθεια ξεκίνησε από την πόλη του Τυρνάβου το 2018 και το 2020 ήρθε στον Αμπελώνα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Μαΐου του 2020,στο πέμπτο θέμα  (Έγκριση σύνδεσης δημοτικών κτιρίων του Αμπελώνα με το δίκτυο φυσικού αερίου. – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή σχετικής σύμβασης.Αμπελώνα με το φυσικό αέριο.) κλήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ψηφίσουν την έγκριση της σύνδεσης (8) οκτώ  Δημοτικών κτιρίων του Αμπελώνα τα οποία είναι:

Το Δημαρχείο

1ο Δημοτικό Σχολείο

1ο και 4ο Νηπιαγωγείο

Ο παιδικός Σταθμός

Γενικό Λύκειο Αμπελώνα

Γυμνάσιο Αμπελώνα

Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα

3ο Δημοτικό Αμπελώνα.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι την επόμενη χρονιά τα  Σχολεία μας θα ζεσταθούν οικονομικά και σιγά σιγά με την επέκταση του σχεδιασμού θα μπορούν να συνδεθούν και το κέντρο υγείας και το 2ο Δημοτικό- Νηπιαγωγείο καθώς και οι ιδιώτες που επιθυμούν.

Η ενεργειακή απομόνωση σπάζει επιτέλους και η ενεργειακή αγορά αλλάζει προσφέροντας φθηνή και καθαρή ενέργεια η οποία αποτελεί όρο ανάπτυξης για την περιοχή μας.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Δήμος μας ήταν η πρώτη πόλη στη Θεσσαλία που συνδέθηκε με Φ. Α (CNG) με σταθμό αποσυμπίεσης αερίου μετά από συλλογική προσπάθεια στην οποία η Δημοτική Αρχή του Παναγιώτη Σαρχώση πρωτοστάτησε για να γίνει πραγματικότητα ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του έργου. Πράγμα που δεν ήταν αυτονόητο αφού και μεγάλες πόλεις όπως η Βέροια μένουν ακόμα χωρίς Φ.Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ