ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ Δημήτρης Κοντελές, τακτικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας και Παναγιώτης Ρεμπάπης αναπληρωματικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Αναρτήθηκε (επιτέλους)  ο πίνακας κενών και υπεραριθμιών στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ.
Δεν αναρτήθηκαν  όμως οι πίνακες Α από τους οποίους πρόεκυψε και γι αυτό  θα το κάνουμε εμείς (πίνακες Α  μόνο  με τους οργανικά ανήκοντες  ανά σχολική μονάδα ).

  • Τους ελέγχετε πολύ προσεκτικά!!!!!!!

Αν διαπιστώσετε  λάθη  τα  αναφέρετε με μειλ ( pysde@dide.lar.sch.gr) στην γραμματεία του ΠΥΣΔΕ ή στα μέλη του συμβουλίου για να διορθωθούν.

  • Συμβουλεύεστε το χρονοδιάγραμμα των τοποθετήσεων οπωσδήποτε!!!!

Αυτό που δεν φαίνεται στον πίνακα  (για να δείξει  την βαρύτητα των ερευνητικών εργασιών στην διαδικασία των υπηρεσιακών μεταβολών) είναι ότι εκτός των  οργανικών που προκύπτουν,  τα πρότζεκτ έχουν μειώσει τον συνολικό αριθμό των υπεραρίθμων συναδέλφων-ισων  κατά 21, δικαιώνοντας την  κριτική  που  ασκούσαμε  τα  δύο τελευταία  χρόνια  στη  διοίκηση  για  τον τρόπο  που  εμφάνιζε  τους  πίνακες.

Συνάδελφοι-ισσες

Την διαδικασία ρύθμισης υπεραριθμίας και τοποθέτησης σε οργανικά κενά την έχουμε αναφέρει αναλυτικά σε προηγούμενο  ενημερωτικό 18/5/2020 .

  • Το διαβάζετε πολύ προσεκτικά!!!!!

Πιστεύουμε ότι η γνώση των φετινών συνταξιοδοτήσεων ανά σχολείο και ειδικότητα (όχι ονομαστικά) θα βοηθήσει αρκετούς συναδέλφους να αποφασίσουν εάν θα κάνουν χρήση υπεραριθμίας την φετινή χρονιά. Ελπίζουμε να τα αναρτήσει η ΔΔΕ διαφορετικά θα τα ζητήσουμε να τα αναρτήσουμε  πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις  για ονομαστική υπεραριθμία.

Οι συνάδελφοι του κλάδου ΠΕ 04 να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τον πίνακα με τις ώρες των οργανικών κενών της ειδικότητας τους. Τα κενά αυτά βγήκαν κατά πλειοψηφία. Θέση μας είναι  περισσότερες οργανικές θέσεις με  προστασία της Α ανάθεσης, για  επιστημονικούς, παιδαγωγικούς κλπ λόγους. Εδώ ο αιρετός της ΔΑΚΕ   ήταν «και με  το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».

Η αντίστοιχη διαδικασία για τα ειδικά σχολεία θα γίνει θα γίνει στο επόμενο συμβούλιο.

Καλές τοποθετήσεις και δεν ξεχνάμε ότι:

Για να μην περάσει, να μην ψηφιστεί και να μη εφαρμοστεί το σαρωτικό αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο, που συρρικνώνει το δημόσιο σχολείο και  απαξιώνει τους εκπαιδευτικούς, συμμετέχουμε σε απεργίες κινητοποιήσεις  διαδηλώσεις   μαζικά!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ