ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ Η ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κλειστή θα παραμείνει το επόμενο διάστημα η ανοικτή πισίνα στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο του Τυρνάβου αφού αν και υπάρχει πλέον η άδεια από την πολιτεία για τη λειτουργία των αθλητικών χώρων μεταξύ των οποίων και των κολυμβητηρίων για το κοινό, η δημοτική αρχή εμφανίζεται προβληματισμένη για το αν θα τη λειτουργήσει γενικά φέτος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com ο προβληματισμός πηγάζει από το γεγονός ότι τα έξοδα λειτουργίας της είναι αρκετά μεγάλα για τα οικονομικά του δήμου και στελέχη της δημοτικής αρχής υποστηρίζουν ότι δεν θα πρέπει να επιβαρυνθεί ο δήμος με μια τέτοια δαπάνη.

Επιπλέον δεν έχει δοθεί ακόμη άδεια στην ΚΕΔΗΤ για την πρόσληψη γυμναστών – ναυαγοσωστών ενώ δεν έχουν καν ξεκινήσει οι εργασίες συντήρησης της πισίνας και των χώρων του πολυδύναμου.

Με αυτά τα δεδομένα μάλλον θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι για το κοινό η πισίνα και οι λάτρεις της κολύμβησης θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού χώρους αναψυχής και άθλησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ