Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ… ΟΙ “ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ”…

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάπλαση της πλατείας του Τυρνάβου που πρότεινε η δημοτική αρχή, με την πλειοψηφία ωστόσο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης μα και την τοπική κοινωνία να έχουν πολλά να πουν για τις επιλογές του Γ. Κόκουρα.

Συζητήθηκε όσο λίγα το έργο, «χτυπά» στα ίσα την θρυλική πλέον αστική ανάπλαση του Αμπελώνα και οι Τυρναβίτες έχουν να το λένε, χώρια που η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής έδωσε τροφή και για τα ελληνικά της.

«Η πλατεία του Τυρνάβου κατασκευάστηκε πριν από 30 χρόνια περίπου, ήταν πρωτοπόρα για την εποχή της αλλά σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη η ανανέωση της. Την θέλουν όλοι, ή τουλάχιστον οι υγιείς σκεπτόμενοι πολίτες και όχι οι μίζεροι. Οι πλατείες είναι σημείο συνάντησης, επαφής όσμωσης, ιδίως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε», ανέφερε η ανακοίνωση, με κείνο το «υγιείς σκεπτόμενοι» αντί του σωστού «υγιώς» να βγάζει μάτια στον τόπο καταγωγής του Τζάρτζανου.

« Η όσμωση τους μάρανε, γίνεται της… πλατείας στην πόλη και που είσαι ακόμα», σχολίασε Τυρναβίτης, προϊδεάζοντας για τα περαιτέρω καθώς η δημοτική αρχή δηλώνει αποφασισμένη να επανέλθει δριμύτερη.

Έχει ενδιαφέρον…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ