Φ. ΜΠΙΛΙΟΥ: ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τα παράπονα πολλών κατοίκων του δήμου που τη συναντούν και της ζητούν να πιέσει τη δημοτική αρχή ώστε να ξεκινήσουν και φέτος οι προβολές ταινιών στο χώρο του πολυδύναμου αθλητικού κέντρου όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια μεταφέρει με δηλώσεις της στο paidis.com η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος της ΣΥΝ Πολιτείας Φανή Μπίλιου – Λαγγιόλη.

“Παρατηρώ από την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής τον περασμένο Σεπτέμβριο μία αδιαφορία να επαναλειτουργήσει τον ιδιαίτερα πετυχημένο θεσμό των δωρεάν κινηματογραφικών προβολών πρώτα στο Μαξίμ το φθινόπωρο και το χειμώνα και τώρα στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο και θεωρώ αδικαιολόγητο να μην αξιοποιούνται ούτε οι χώροι προβολής ούτε φυσικά και η μηχανή προβολής που αγόρασε η προηγούμενη δημοτική αρχή για να τη θέσει στη διάθεση των δημοτών προσφέροντάς τους δωρεάν στιγμές διασκέδασης σε εβδομαδιαία βάση.

Ειδικά σήμερα που λόγω της πανδημίας τα οικονομικά των περισσότερων είναι άσχημα θεωρώ ότι θα πρέπει ο δήμος να προσφέρει στιγμές αναψυχής και διασκέδασης όταν μάλιστα δεν υπάρχει και κανένα κόστος για το δήμο.

Είναι λυπηρό γύρω μας να υπάρχουν δήμοι όπως ο δήμος Κιλελέρ που προσφέρει θερινό κινηματογράφο για τους δημότες και ο δήμος Τυρνάβου να είναι ουραγός και σε αυτό το θέμα”, σημειώνει η κ. Μπίλιου καλώντας τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι προβολές ταινιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ