ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε σειρά επαφών με τον Περιφερειάρχη, τον δήμαρχο Λαρισαίων και αθλητικούς παράγοντες με θέμα τα έργα που έγιναν ή βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλία αλλά και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.

Οι συναντήσεις του κ. Αυγενάκη ξεκίνησαν από την Περιφέρεια, όπου τον υποδέχθηκε ο Κ. Αγοραστός, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους ο υφυπουργός επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για αναβάθμιση του σταδίου Αλκαζάρ.

«Βεβαιώθηκαν 890.000 ευρώ περίπου για την ανακατασκευή του ταρτάν και την προμήθεια εξοπλισμού, ενώ ακολουθεί και η στατική μελέτη που θα χρηματοδοτηθεί από τη Γενική Γραμματεία. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί τη βάση του αθλητικού οικοδομήματος και με χαρά διαπιστώνω πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας επεκτείνει το ενδιαφέρον της και σε άλλους τομείς, όπως είναι η δημιουργία ποδηλατοδρομίου και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, ενισχύοντας έτσι την αθλητική βιομηχανία της περιοχής», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.

Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του ΕΑΚΛ και συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων και τη διοικούσα του ΕΑΚΛ, όπως και περιήγηση στους χώρους του σταδίου και σε λοιπούς αθλητικούς χώρους της πόλης (κλειστό Νεάπολης κλπ.), ενώ οι επαφές ολοκληρώθηκαν με διαβούλευση με αθλητικούς φορείς και εκπροσώπους συλλόγων με θέμα το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ