ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Εξελίξεις και νέα δεδομένα προκύπτουν στην πρωτοφανή υπόθεση που συγκλονίζει τα Τρίκαλα, με το θάνατο της 16χρονης Μαρίας.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομία Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ έχει έρθει και το κλιμάκιο του εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη, όπου και μεταφέρθηκε το κορίτσι Αλβανικής καταγωγής για νεκροψία-νεκροτομή.

Η υπόθεση φαίνεται ότι θα έχει ανατροπές… καθώς πηγές αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, συνομίλησε…αργά το βράδυ, στις 4.00 τα μεσάνυχτα..με τρίτο πρόσωπο, που αναζητά η Αστυνομία,μετά από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου. Σύμφωνα με όσα λέγονται, χωρίς ακόμη να επιβεβαιώνονται, δόθηκε ραντεβού στο λόφο του Προφήτη Ηλία χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμη την ταυτότητα του 3ου προσώπου.

Οι δηλώσεις του πατέρας της 16χρονης στο Mega : «Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι…».«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο».

Η δίδυμη αδερφή της, ο άνθρωπος που είχε την τελευταία επικοινωνία με την Μαρία αργά χθες το βράδυ, δεν πιστεύει πως η αδελφή της προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. «Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

nassosblog.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ