ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παίρνει μπροστά η μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης του Αμπελώνα, για να προσφέρει και φέτος υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου. Ο λόγος για την ακαδημία μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου της πόλης, που φέτος κλείνει τέσσερα χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων των Αμπελωνιτών.

Την Τετάρτη στις 9 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του κλειστού γηπέδου της πόλης, από τις 5:30 το απόγευμα ως και στις 8 το βράδυ, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση σε γονείς και αθλητές για τα υγειονομικά μέτρα, που θα ακολουθούνται σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Το Δ.Σ του Συλλόγου σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει:

«Για άλλη μια χρονιά, με την ίδια συνταγή επιτυχίας, περιμένουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές των τμημάτων υποδομής μας, για να ξεκινήσουμε άλλη μια συναρπαστική σεζόν. Φέτος ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας δεν είναι κάποια ομάδα αλλά ο κορονοιός και όλοι πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Με απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των παιδιών, θα δημιουργήσουμε ολιγομελή τμήματα, με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν αυτή την πανδημία. Η μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης, σας περιμένει.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ