ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ομόφωνη απόφαση σύμφωνα με την οποία δεν θα φιλοξενηθούν φέτος επιπλέον βρέφη και νήπια στον βρεφονηπιακό σταθμό της ΚΕΔΗΤ, πήρε στην τελευταία του συνεδρίαση το δ.σ. της κοινωφελούς επιχείρησης επικαλούμενο την έκτακτη κατάσταση που διαμορφώνει ο κορωνοϊός.

Στη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Αν. Γιαννόπουλος που τάχθηκε κατά της φιλοξενίας επιπλέον βρεφών και νηπίων στην εισήγησή του μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Οι ανάγκες όμως των γονέων να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στο βρεφονηπιακό σταθμό είναι μεγάλες, και συγκεκριμένα μας έχουνε υποβάλλει αίτηση φιλοξενίας μητέρες 25 βρεφών και 10 νηπίων.
Λόγω όμως των περιοριστικών μέτρων που έχουν υποβληθεί με την εξάπλωση του ιού covid-19 δεν θα φιλοξενηθούνε επιπλέον βρέφη και νήπια πέραν του μέγιστου αριθμού της άδειας λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού, δηλαδή των 22 βρεφών και 11 νηπίων.

Με βάση τα ανωτέρω σας καλώ να αποφασίσουμε σχετικά για την μη φιλοξενία πρόσθετων παιδιών και βρεφών πλέον του επιδοτούμενου προγράμματος και σε ερχόμενο συμβούλιο το θέμα να τεθεί εκ νέου για λήψη απόφασης εφόσον η εξέλιξη με την εξάπλωση του ιού covid-19 είναι θετική”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ