ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έκτακτη ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων – Συναγερμός και σε αθλητικό σωματείο

Νέο κρούσμα κορονοιού καταγράφεται σε σχολική μονάδα της Λάρισας, καθώς επιβεβαιώθηκε περίπτωση μαθητή της Γ’ τάξης του 5ου Γυμνασίου Λάρισας που εντοπίστηκε θετικός στον ιό, με το συγκεκριμένο τμήμα (Γ4) να αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας καθώς ο μαθητής ερχόταν σε καθημερινή επαφή με συμμαθητές του-μέλη ερασιτεχνικού σωματείου, οι υπεύθυνοι του συλλόγου διέκοψαν άμεσα τις προπονήσεις και τα ματς (φιλικά-επίσημα) του παιδικού τμήματος, μέχρι τη διενέργεια τεστ και την έκδοση των αποτελεσμάτων για προπονητές και αθλητές, που δρομολογήθηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τεχνικός του σωματείου επιβεβαιώθηκε ως αρνητικός σε covid 19, ενώ ιχνηλατήσεις ξεκινούν άμεσα και για τον μαθητή του 5ου Γυμνασίου, στο οποίο ακολουθούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την περίπτωση κρούσματος, με απολύμανση του τμήματος του μαθητή που ασθένησε όπως και των κοινόχρηστων χώρων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σε έκτακτη ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου αναφέρονται τα εξής:
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Ύστερα από ενημέρωση που είχε ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας, από την Διευθύντρια του Σχολείου μας κα Δεληζώνα, σας γνωρίζουμε ότι παρουσιάστηκε κρούσμα σε τμήμα της Γ Γυμνασίου. Το εν λόγω τμήμα βρίσκεται σε καραντίνα για 14 ημέρες. Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά.

Οι μαθητές και οι γονείς αυτών έχουν ενημερωθεί.
Τηρήθηκε το πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Έγινε απολύμανση στο τμήμα και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και ιδιαίτερα στις τουαλέτες του Σχολείου.
Ευχόμαστε περαστικά στο μαθητή του Σχολείου μας.

Παρακαλούνται οι γονείς σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων να κρατούν τα παιδιά στο σπίτι και να ενημερώνουν ΑΜΕΣΑ την διεύθυνση του Σχολείου.
Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ