ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Καίγονταν για βαθμούς ΑΕΛ και Παναιτωλικός που βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας, με τους Αγρινιώτες να χαμογελούν στο τέλος επικρατώντας των «βυσσινί» με 2-1 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντίας σκόραρε, με το τέρμα να ακυρώνεται για χέρι, ενώ στο 8’ ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα, ο Αριγίμπι πήρε την κεφαλιά και ο Νάγκι του είπε «όχι» απομακρύνοντας με τα ακροδάχτυλα, για να μπλοκάρει στη συνέχεια αφού νωρίτερα η μπάλα βρήκε και στο δεξί του δοκάρι.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 16’, όταν ο Βέργος, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά νικώντας τον Νάγκι και γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 26’ ο Ζαχαριάδης υπέδειξε καθυστερημένα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και σε μια απίστευτη εξέλιξη ο Αριγίμπι εκτέλεσε με τον Νάγκι να τον νικά, τον διαιτητή να δίνει επανάληψη και τον Αριγίμπι να αστοχεί εκ νέου στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι!

Η ΑΕΛ βγήκε μπροστά και στο 40’ απείλησε με ισοφάριση, με την κεφαλιά του Πινακά να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γιάκολις έγινε κάτοχος της μπάλας και έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά ο Μιχαήλ με κεφαλιά έδιωξε πάνω στη γραμμή!

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Τρούγιτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Φιλίπ και εκείνος έπιασε το σουτ, με τον Κνετ να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ (46’), ενώ στο 55’ ο Πινακάς επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 73’ ο Τρούγιτς έκανε την κίνηση και βγήκε τετ α τετ, με τον Κνετ να διώχνει με το πόδι, ενώ στο 83’ και κόντρα στην εικόνα του αγώνα οι Αγρινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Ζαχαριάδης με τη βοήθεια του VAR έδωσε νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός περιοχής, με τον Βέργο να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα γράφοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφεραν οι «βυσσινί» ήταν να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά του Γιουνές, με τη διοίκηση να προχωρά στην έκδοση ανακοίνωσης κατά της διαιτησίας και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια να διακόπτει τις δηλώσεις του τεχνικού Γ. Τάτση απομακρύνοντάς τον από τα μικρόφωνα του συνδρομητικού καναλιού διαμαρτυρόμενος για τις διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στο ματς.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ (76’ Μελίσσας), Τζανακάκης, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο, Τσιγγάρας, Ταχάρ (76’ Περέιρα), Ντίας, Αριγίμπι (57’ Μεντόσα), Γιάκολις (68’ Αρσούρα), Βέργος.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης (60’ Γλυνός), Μιχαήλ (86’ Γιουνές), Ζίζιτς,  Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πινακάς, Τρούγιτς (86’ Μούζεκ).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: novasports

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ