Η ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΥΕΜΠ (ΦΩΤΟ)

Πράματα και θάματα συνόδευσαν την πρώτη νίκη της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στο «Παλατάκι» απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Λ. Γαβριήλ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την επιτυχία που ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, μετά την ασίστ του Παπαδάκη στον… ιπτάμενο Ουέμπ και το εντυπωσιακό κάρφωμα του τελευταίου για το 91-93 μόλις 2’’ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Θα τον θυμούνται για καιρό τον αγώνα οι φίλαθλοι, με τον Τζ. Ουέμπ (και τους συμπαίκτες του) να κάνει όργια στο παρκέ, καθώς συν τοις άλλοις ο 27χρονος Αμερικανός forward είχε 5/5 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσε το ματς με 6/8, ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή επίδοση περισσότερων εύστοχων σουτ από τα 6.75 μέτρα!

Καταιγιστική η ομάδα πήρε νίκη ψυχολογίας καλύπτοντας μάλιστα μια διαφορά 13 πόντων (70-57 στο 28′), επίδοση που συνιστά τη μεγαλύτερη επιστροφή στο φετινό πρωτάθλημα, αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη του Άρη στη 2η αγωνιστική, όταν και επέστρεψε στο ματς καλύπτοντας διαφορά 12 πόντων για να πανηγυρίσει στο τέλος τη νίκη επί του αντιπάλου του.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ