ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Και αυτή την εβδομάδα το νέο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για την νέα εβδομάδα που ισχύουν από Δευτέρα 21/12 έως Πέμπτη 24/12 είναι οι παρακάτω :

Χοιρινές μπριζόλες κόντρα 3,79€/κιλό

Μπριζόλες Λαιμού χοιρινές 3,69€/κιλό

dav

Ψαχνό χοιρινό 3, 99€/κιλό

Πανσέτα χοιρινή 3,89€/κιλό

Σπάλα χοιρινή με λίγο κόκαλο για μαγείρεμα ή για τηγανιά 3,19€/κιλό

Κότσι χοιρινό 2,99€/κιλό

Ψαρονέφρι χοιρινό 4,99 €/κιλό

Τηγανιά χοιρινή με λίγο κόκκαλο 3,39€/κιλό

Μοσχάρακι ψαχνό 7,39€/κιλό

Μοσχαράκι με κόκκαλο 4,99€/κιλό

Μπριζόλες μόσχου 6,99€/κιλό

Μπον φίλε μόσχου 9,99€/κιλό .

Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό

Λουκάνικο χωριάτικο 3,49€/κιλό.

Κεφαλάκια αρνίσια δώρο σε όλους τους πελάτες

Αυτή την εβδομάδα τα μοσχάρια μας είναι από την φάρμα του Λεωνίδα Τσούτσα από το Αργυροπούλι Τυρνάβου, τα χοιρινά είναι από τον Αλμυρό Βόλου, τα πρόβατα από τον Αγιο Γεώργιο Βελεστίνου και τα αρνιά από  το Σέσκλο Βόλου.

Επίσης στο κρεοπωλείο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για το εορταστικό σας τραπέζι: Ότι χρειάζεστε για ένα γευστικό πατσά, γαλοπούλες από το Μεγάλο Ελεύθεροχώρι, χωριάτικες κότες και κοκόρια από τις Νέες Καρυές Λάρισας, γουρουνοπούλες από τον Αλμυρό και διάφορα πρωτότυπα κρεατοσκευάσματα που θα ομορφύνουν το γιορτινό σας τραπέζι…

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ