ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σχόλιο του Τ.Σ. της Δράσης Πολιτών Ν. Κουβέλα, με αφορμή τα πράπονα που εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής

Με ικανοποίηση διάβασα την καταγγελία που έγινε από δημότη του Αμπελώνα για το ζήτημα της ηλεκτροδότησης στον Αμπελώνα. Ο πολίτης έχει απολύτως δίκαιο και προσωπικά θέλω να τον συγχαρώ, με τη λογική ότι οι ίδιοι οι δημότες θα πρέπει να διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους.

Ας μου επιτραπεί, όμως , να επισημάνω τα ακόλουθα.

Πρώτον, εγώ ο ίδιος ενημέρωσα τηλεφωνικά τον κ. Κόκουρα για το θέμα των προβλημάτων ηλεκτροδότησης ( για παράδειγμα τον ενημέρωσα διεξοδικά για τα προβλήματα στις Εργατικές Κατοικίες ).

Δεύτερον, μετά από εντολή που έλαβα από τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, κ. Στέλιο Ροντούλη, έθεσα στο Τοπικό Συμβούλιο Αμπελώνα ως πρώτο θέμα συζήτησης τα προβλήματα ηλεκτροδότησης, έτσι ώστε να ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις και να προωθηθούν οι δέουσες υποδείξεις προς την Δημοτική Αρχή.

Συνεπώς, πρέπει να πω στον αγαπητό συμπολίτη που έκανε την καταγγελία ότι οι Τοπικοί Σύμβουλοι Αμπελώνα επί του συγκεκριμένου θέματος έκαναν καλά τη δουλειά τους. Το πρόβλημα είναι η κοιμισμένη δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα, που έχει ρίξει τον Αμπελώνα στον μαρασμό και στην αδιαφορία.

Στο πλαίσιο αυτό, επικροτούμε παρόμοιες πρωτοβουλίες των συμπολιτών μας, γιατί ευελπιστούμε ότι θα λειτουργήσουν ως ερέθισμα για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι.

Ευελπιστούμε, αν και δεν είμαστε σίγουροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ