ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ενημέρωση του δημάρχου για τις επαφές με τον ΟΣΕ

Με θέμα συζήτησης την Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) των: 1) Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση «Θεσσαλικό Θέατρο», 2) Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα και 3) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας, έτους 2021 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων.

Στην σημασία του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης αναφέρθηκε στην εισήγησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θ. Αδαμόπουλος σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το ΟΠΔ βάζει τους στόχους για τους οποίους κρινόμαστε όσον αφορά στην υλοποίησή τους», ενώ ακολούθησε σχετική ψηφοφορία και έγκριση του Πλαισίου.

Πιο αναλυτικά, «ναι» ψήφισε η παράταξη της Ρ. Καραλαριώτου, «όχι» στο ΟΠΔ που αφορά στο Θεσσαλικό Θέατρο και την Πινακοθήκη και «λευκό» σε ό,τι αφορά τη ΔΗΚΕΛ ψήφισε η ΛΑΣΥ, «ναι» στην Πινακοθήκη και «λευκό» σε Θεσσαλικό Θέατρο και ΔΗΚΕΛ ψήφισε η παράταξη του Π. Γούλα, «ναι» σε Πινακοθήκη και ΔΗΚΕΛ και «λευκό» στο Θεσσαλικό Θέατρο ψήφισε η παράταξη Ν. Γαμβρούλα και τέλος «λευκό» και στα τρία ψήφισε η παράταξη του Κ. Βαϊούλη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΕ

Νωρίτερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης ενημέρωσε το σώμα για τις πρόσφατες επαφές του με τους αρμόδιους του ΟΣΕ με αφορμή την επικαιροποίηση μελετών και την κατασκευή ηχοπετασμάτων μέσω ΕΣΠΑ, σημειώνοντας πως άμεσα θα υπάρξουν νέες επαφές με τη διοίκηση του Οργανισμού και τη ΓΑΙΟΣΕ, ενώ οι εξελίξεις που θα προκύψουν  θα απασχολήσουν αμέσως μετά ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ