ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καθαρίστηκαν σημεία-παγίδες στη Λάρισα

Σε χαμηλές… πτήσεις εξακολουθεί να κινείται ο υδράργυρος μετά το πέρασμα της «Μήδειας», ενώ παγετός και τσουχτερό κρύο επικρατούν και το πρωί της Τετάρτης σε ολόκληρο τον νομό Λάρισας. Στην πόλη της Λάρισας γύρω στις 7 το πρωί το θερμόμετρο έδειξε -6 βαθμούς Κελσίου, ενώ ανάλογες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στον Αμπελώνα και τον Τύρναβο, όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας ο υδράργυρος δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 5 βαθμούς.

Για μία ακόμη μέρα η πιο χαμηλή θερμοκρασία καταγράφεται στην περιοχή του Φαρσάλων, με τη Βαμβακού να ξυπνά στους -8 βαθμούς, ενώ στο Λιβάδι Ελασσόνας ο υδράργυρος δεν ξεπερνούσε τους -7 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ-ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Καταγράφονται αν μη τι άλλο τα… ρεφλέξ του δήμου Λαρισαίων που κινήθηκε γρήγορα στο κέντρο (κυρίως) της πόλης, αντιμετωπίζοντας σημεία-παγίδες για τους περαστικούς.

Έπιασαν δουλειά από νωρίς και χθες τα συνεργεία, πήραν φωτιά τα φτυάρια μπρος στο Δικαστικό Μέγαρο, ανήλιο το σημείο, δημιουργήθηκε πρόβλημα που εγκυμονούσε κίνδυνο ατυχήματος για τους διαβάτες.

«Έσπασε ο πάγος…», σχολίασε με χιούμορ ο Λαρισαίος, που ζητά ανάλογη μέριμνα για «βορεινά» κυρίως πεζοδρόμια τόσο στο κέντρο όσο και σε χαρακτηριστικά σημεία στις συνοικίες της πόλης, στα οποία επίσης κινήθηκαν τα συνεργεία του δήμου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι παρεμβάσεις αναμένεται να συνεχισθούν και σήμερα μα ας το δουν και οι πολίτες, μικρός ο κόπος για την απομάκρυνση του χιονιού και των παγωμένων φύλλων από την πόρτα μας, πρώτα εμάς θα εξυπηρετήσει!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ