ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δέκτης παραπόνων από επαγγελματίες και κατοίκους στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το δίκτυο του ΟΤΕ έγινε το paidis.com. Οπως υποστηρίζουν εδώ και μία περίπου εβδομάδα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο και παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους δεν έχει αντιμετωπιστεί.

Μάλιστα ένας από τους διαμαρτυρόμενους υποστήριξε ότι τον επισκέφθηκαν 3 φορές τεχνικοί που αν και έκαναν μετρήσεις και επιθεωρήσεις στο δίκτυο έφευγαν χωρίς να δώσουν κάποια λύση.

Δημοσιοποιούμε το πρόβλημά μας για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

“GOΔεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το internet που είναι απαραίτητο, δεν λειτουργεί το POS και τόσα άλλα. Ας δώσουν επιτέλους λύση και ας σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη δικαιολογία “τί να κάνουμε βλάβες σημειώνονται παντου”. Αλήθεια σε ποια σύγχρονη χώρα που θέλει να μιλά για την ψηφιακή εποχή μένουν επιχειρήσεις και σπίτια χωρίς τηλεπικοινωνίες για μέρες και μάλιστα με καλές καιρικές συνθήκες”, αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένος ο αναγνώστης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ