ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΠ. ΧΑΓΚΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Ερωτηματικά για την απουσία βασικού καλαθοσφαιριστή από τις προπονήσεις

Κρίσιμη η Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση της ΚΑΕ Λάρισα με αντίπαλο το Μεσολόγγι (17.00), με την ομάδα να καλείται να διαχειριστεί τη σημαντικότατη απουσία του Τζ. Σμιθ που παραμένει στα «πιτς» μετά τον τραυματισμό και το χειρουργείο του, ενώ η διοίκηση σε μια προσπάθεια ενίσχυσης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ Μπ. Χάγκινς.

Ο παίκτης αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής να πάρει μέρος για πρώτη φορά στην προπόνηση της ομάδας, ενώ σε σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρονται τα εξής:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Braxton Huggins ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου (2020-2021) που διανύουμε και φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος της.

Ο καλαθοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου για τα επόμενα παιχνίδια με Μεσολόγγι BAXI (εκτός), Ηρακλή BC (εντός) και Λαύριο (εκτός), εκεί όπου ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του «μαραθωνίου».

Ο Χάγκινς μέχρι να φορέσει τα «κυανόλευκα» αγωνιζόταν στη φινλανδική ΚΤΡ Basket, εκεί όπου έπαιξε σε 18 παιχνίδια, είχε μέσο όρο συμμετοχής 29,4 λεπτά, 20,4 πόντους (ρεκόρ πόντων σε ένα παιχνίδι 32) με ποσοστό 51,9% στα δίποντα και 33,8% στα τρίποντα.

Ο γκαρντ που θα ενισχύσει την ομάδα μας είναι 25 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί στη ZZ Leiden της Ολλανδίας, έχοντας φοιτήσει νωρίτερα στο Miramonte High School των ΗΠΑ.

Καλώς ήρθες Braxton».

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Την ώρα που η ΚΑΕ Λάρισα επικεντρώνει στο κομβικό παιχνίδι με το Μεσολόγγι, που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία, απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του paidis.com αναφέρουν την απουσία βασικού καλαθοσφαιριστή από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Ερωτηματικά προκαλεί η απουσία του παίκτη από τις δύο τελευταίες προπονήσεις του συλλόγου, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα, με τις ίδιες πληροφορίες πάντως να κάνουν λόγο για πρόωρο «τέλος» της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ