ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ

Συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ ενόψει της ψηφιακής περιοδείας στη Θεσσαλία

Τυχοδιωκτικό από πλευράς Κ. Μητσοτάκη όπως και πολύ πιθανό χαρακτήρισε το σενάριο των πρόωρων εκλογών ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος, οι οποίοι πλαισιωμένοι από τους τέσσερις γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών της Θεσσαλίας παραχώρησαν διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο της ψηφιακής περιοδείας του Κινήματος.

Ασκώντας δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον Α. Τσίπρα ο κ. Χρηστίδης εκτίμησε πως το ΚΙΝΑΛ θα είναι έτοιμο ώστε να αποτελέσει τη θετική έκπληξη των εκλογών, σημειώνοντας πως κύρια στόχευση του Κινήματος είναι η επαφή με τους πολίτες που δυσχεραίνει από την πανδημία οδηγώντας στη διοργάνωση ψηφιακών περιοδειών.

Κορυφαία εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ αποτελεί για τη Λάρισα η τηλε-συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας 12 Απριλίου, όπου με τη συμμετοχή πλέον των 25 φορέων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει το Σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης, σε διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε στα τέσσερα σκέλη που θα τεθούν στο επίκεντρο των προτάσεων για το Ταμείο Ανάκαμψης τα οποία αφορούν στη δημιουργία παραγωγικών επενδύσεων, την Πράσινη Ανάπτυξη, την ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους και του ΕΣΥ και το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας.

«Η Λάρισα θα χρειαστεί σχέδιο δομικής ανάκαμψης καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα χτυπήθηκε από τον «Ιανό», τον σεισμό της 3ης Μαρτίου αλλά και τον παγετό που έπληξε τις καλλιέργειες», ανέφερε ο γραμματέας της Ν.Ε Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Μιχ. Τολίκας, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας θα βρει μεγάλη ανταπόκριση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ